Diari La Veu del País Valencià
Llíria / La Ruta dels Ibers reunix el comerç
El pròxim 18 de desembre s’inaugura l’exposició del concurs fotogràfic FotoIbers al Museu de Prehistòria de València

Turisme Llíria ha mantingut una reunió amb Ienece, l’empresa encarregada del Servici d’Investigació Prehistòrica de la Diputació de València, i els comerços de Llíria del sector de la restauració i hostaleria per conéixer La Ruta dels Ibers.

A la trobada han assistit el regidor de Turisme Roberto Enguídanos, el gerent d’Ienece Jordi Llobregat, el tècnic de Turisme Llíria Vicent Sesé i representants de La Taula de Llíria, Hotel Puerta de la Srranía, Pensión-Asador Siglo XXI, Centro La Salle, Albergue la Llometa de Llavata, Ara Turístic i Arqueodidàctica.

En la reunió s’ha abordat la importància del projecte per al desenrotllament turístic de Llíria així com la manera en què els comerços locals poden formar part del paquet turístic. En este projecte participen els municipis de Moixent, Olocau, Montcada, Villar, Ayora, Caudete, Camporrobles i Llíria.

D’altra banda, el pròxim 18 de desembre s’inaugurarà l’exposició del concurs fotogràfic FotoIbers al Museu de Prehistòria de València. Esta exposició té com a protagonista els jaciments arqueològics de la Ruta dels Ibers.

Ajuntament de Llíria

Comparteix

Icona de pantalla completa