Diari La Veu del País Valencià
Orihuela – campanya de Comerç Just
La tenda de Comerç Just engega una campanya per a promocionar la compra de regals de Comerç Just en Nadal

Els membres del grup que comercialitza aquests productes sol·licita la col·laboració dels mitjans de comunicació per a donar conèixer aquest tipus de comerç

La tenda de Comerç Just d’Oriola ha engegat una campanya per a promocionar la compra d’articles de Comerç Just en Nadal. Sota el lema “Canvia d’hàbits. Passa’t al Comerç Just”, els membres del grup que comercialitza aquests productes volen conscienciar als oriolans dels beneficis del Comerç Just. El regidor de Comerç, Manuel *Gallud, ha assenyalat que, des que Oriola va ser nomenada Ciutat pel Comerç Just, s’engeguen diferents iniciatives dissenyades per la Cooperativa Idees. D’aquesta manera, s’està desenvolupant una “campanya de sensibilització que inclou la sol·licitud de compromís dels mitjans de comunicació”.

En aquest sentit, Andrés Javaloy ha fet referència a l’informe emès per Idees en el qual es diu que el Comerç Just és un tema minoritari en els mitjans de comunicació. Javaloy ha assenyalat que “els mitjans tenen l’opció de convertir als consumidors còmodes en informats i conscients” i ha subratllat la necessitat que els mitjans incloguen al Comerç Just en les seues notícies quotidianes per a implicar al públic en aquest canvi”. Per la seua banda, Nuria Andreu, una altra dels components del grup de Comerç Just, ha recordat que Oriola va ser nomenada Ciutat pel Comerç Just gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, de nou comerços, cinc cafeteries, quatre centres escolars i quatre empreses que consumeixen productes de Comerç Just.

Ajuntament d’Orihuela

Comparteix

Icona de pantalla completa