Diari La Veu del País Valencià
Montoro margina i insulta la ciutat de Dénia
Compromís per Dénia critica els Pressupostos de Montoro per marginar i insultar la ciutat de Dénia

Un any més el tren Dénia-Gandia no s’inclou en les inversions de 2015

El portaveu i regidor de Compromís per Dénia, Josep Crespo ha criticat que els Pressupostos Generals de l’Estat per a 2015 tornen a marginar el territori valencià, ja que es tracta d’una previsió econòmica que “generarà més atur, més exclusió social i més pobresa”. El País Valencià rebrà 776 milions d’euros en inversions, el 6’9% del total estatal, el que suposa una inversió per habitant al País Valencià de 156 euros, molt menys de la mitjana per cap estatal.

Per a Compromís per Dénia, a la nostra ciutat s’han obviat de nou les necessitats reals dels ciutadans ja que, un any més, no s’invertirà ni un euro en el projecte de la connexió ferroviària Gandia-Dénia, una demanda històrica i necessària per a la nostra comarca. Sí que hi ha diners per a estudis, però com tots els anys, estudis que no van enlloc.

Almenys en 2015 hi haurà 700.000 euros per a la rehabilitació d’un edifici cultural. Això per a Crespo no és prou: “amb aquestos pressupostos presentats pel ministre Montoro es torna a confirmar la discriminació sistemàtica que pateixen les comarques d’Alacant”.

Compromís es pregunta què pensa fer al respecte i com pensa el PP de Dénia revertir una situació d’emprobriment que any rere any es produeix en els PGE i reclama a l’alcaldessa que siga capaç de reclamar el que realment li pertoca a la nostra ciutat, en compte de posar la catifa roja als consellers que venen a Dénia, que els explique la marginació a la qual som sotmesos.

Compromís per Dénia

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa