Diari La Veu del País Valencià
Benifaió – Accessos al CEIP Trullàs
“EL PSPV PRESENTA UNA PROPOSTA AL PLE PERQUÈ ES MILLOREN ELS ACCESSOS DELS ALUMNES I USUARIS AL CEIP TRULLÀS”

La proposta s’ ha remés, al departament d’urbanisme per a la seva valoració i esperem poder debatre-la i lluitar per la seva aprovació en el ple d’octubre.

És evident i obvi la necessitat de millorar els accessos al CEIP TRULLÀS, només cal fer una visita i comprovar l’estat actual, i més amb aquests dies de pluja.

Com a representants polítics estem obligats a prendre la iniciativa per lluitar per una millora dels mateixos, i mes quan la seua millora i condicionament és una reivindicació de la comunitat educativa, sobretot pels pares i mares que porten als seus fills a aquest centre.

Els Socialistes de Benifaió ens hem fet ressò d’esta reivindicació, com estem fent en tota la legislatura amb totes les inquietuds i problemes que tenen els nostres veïns per tal de solucionar-los., i hem detectat que la millora dels accessos al centre educatiu es pot dur a terme per part de l’ajuntament.

La proposta es va presentar en el ple del dimarts, però no es va incloure en l’ordre del dia, ja que el PP i Gent per Benifaió van votar en contra, demanant per part de la primera formació que es derivés a urbanisme.

Nosaltres inicialment hem proposat una solució, i així ho indiquem en la proposta, que ara hauran de valorar els tècnics en urbanisme, pel que no entenem aquesta negació.

No obstant això, el nostre grup ha confirmat avui que la proposta ja ha estat remesa a aquest departament, i per tant estem satisfets perquè es va a treballar al respecte i esperem poder debatre-la i lluitar per a la seva aprovació en el pròxim ple i que la millora dels accessos del centre siga possible, que per a nosaltres és el més important, i pel que hem treballat.

Com hem dit abans els Socialistes de Benifaió estem i seguirem treballant en solucionar els problemes dels nostres veïns i veïnes tot i els entrebancs que ens posen els membres del Partit Popular amb el suport “electoralista” de Gent per Benifaió.

Comparteix

Icona de pantalla completa