Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Torrent renova la seua Executiva Local
Compromís per Torrent inicia una nova etapa amb l’elecció de l’executiva que entrà en funcionament el passat 23 de setembre de 2014. La nova etapa que s’enceta té noms i cognoms: Pau Alabajos (Portaveu local), Francesc Company (Secretari d’organització), Òscar Peris (Secretari de finances), David Baviera (Secretari de comunicació), Pep Varela (Secretari Sectorials i actes), Jordi Velasco (Secretari Relacions institucionals), Rubén González (Secretari de participació ciutadana), Violeta Rius (Vocal), Pau Marcote (Vocal), Vicent Revert (Vocal) i Meritxell Peris (Vocal) i David Vila (Representant de Joves amb Compromís).

Si s’ha de destacar una característica del grup és la seua joventut: la mitjana d’edat dels membres és de 32 anys. El relleu generacional, sumat a l’experiència política dels predecessors i d’una part important de la militància del col·lectiu, consoliden el projecte polític de Compromís per Torrent.

Tenint en compte la proximitat de les eleccions municipals i autonòmiques de 2015, les prioritats de la nova executiva són que Compromís arribe a la gent, que incidisca en la societat torrentina i establir com a màxima principal guanyar el carrer. Un altre dels objectius clau és treballar conjuntament amb els moviments socials de Torrent, amb les associacions cíviques, entitats veïnals i establir sinèrgies amb les iniciatives horitzontals tal i com marca l’ADN d’un partit radicalment democràtic i compromés fermament amb la regeneració política. Una de les senyes d’identitat de l’executiva serà la participació i la transparència, creant comissions de treball centrades en diversos àmbits: participació ciutadana, comunicació, relacions institucionals o implantació.

Cal destacar també que, a hores d’ara, les noves tecnologies són claus i per tant el nou grup de persones que capitanejarà el col·lectiu apostarà per dinamitzar la seua presència en les xarxes socials i els fòrums digitals perquè són una eina fonamental per a estar en constant contacte amb la ciutadania i les seues inquietuds.

Comença un període de treball engrescador amb la finalitat de guanyar i aconseguir el poble que tots els torrentins i torrentines es mereixen.

Compromís per Torrent

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa