Compromís per Torrent renova la seua Executiva Local

5 octubre 2014 01:00h
Compromís per Torrent inicia una nova etapa amb l'elecció de l'executiva que entrà en funcionament el passat 23 de setembre de 2014. La nova etapa que s'enceta té noms i cognoms: Pau Alabajos (Portaveu local), Francesc Company (Secretari d'organització), Òscar Peris (Secretari de finances), David Baviera (Secretari de comunicació), Pep Varela (Secretari Sectorials i actes), Jordi Velasco (Secretari Relacions institucionals), Rubén González (Secretari de participació ciutadana), Violeta Rius (Vocal), Pau Marcote (Vocal), Vicent Revert (Vocal) i Meritxell Peris (Vocal) i David Vila (Representant de Joves amb Compromís).
 
Si s'ha de destacar una característica del grup és la seua joventut: la mitjana d'edat dels membres és de 32 anys. El relleu generacional, sumat a l'experiència política dels predecessors i d'una part important de la militància del col·lectiu, consoliden el projecte polític de Compromís per Torrent.
 
Tenint en compte la proximitat de les eleccions municipals i autonòmiques de 2015, les prioritats de la nova executiva són que Compromís arribe a la gent, que incidisca en la societat torrentina i establir com a màxima principal guanyar el carrer. Un altre dels objectius clau és treballar conjuntament amb els moviments socials de Torrent, amb les associacions cíviques, entitats veïnals i establir sinèrgies amb les iniciatives horitzontals tal i com marca l'ADN d'un partit radicalment democràtic i compromés fermament amb la regeneració política. Una de les senyes d'identitat de l'executiva serà la participació i la transparència, creant comissions de treball centrades en diversos àmbits: participació ciutadana, comunicació, relacions institucionals o implantació.
 
Cal destacar també que, a hores d'ara, les noves tecnologies són claus i per tant el nou grup de persones que capitanejarà el col·lectiu apostarà per dinamitzar la seua presència en les xarxes socials i els fòrums digitals perquè són una eina fonamental per a estar en constant contacte amb la ciutadania i les seues inquietuds.
 
Comença un període de treball engrescador amb la finalitat de guanyar i aconseguir el poble que tots els torrentins i torrentines es mereixen.

Compromís per Torrent

photo
 
next