Diari La Veu del País Valencià
Torrent – Carta de presentació de Pau Alabajos
Carta de presentació de Pau Alabajos com a nou Portaveu Local de Compromís per Torrent

Hola, companys i companyes

em dirigisc a vosaltres per a presentar-vos breument com serà la nova executiva de Compromís per Torrent i per a convidar-vos a assistir a les assemblees obertes que es convocaran tots els dimarts a partir de les 21:30 hores (si no n’hi ha contraordre) en la nostra seu (c. Sedaví, 32).

Tenim vuit mesos per davant fins a les eleccions municipals i nacionals de 2015. Per això una de les prioritats de la nova executiva és que Compromís arribe a la gent. Que incidisca en la societat torrentina. Hem de guanyar el carrer i per això proposarem activitats i convocatòries encarades a interactuar amb els nostres veïns i veïnes, cal escoltar els aspectes que els agraden de la nostra ciutat i prendre nota dels que no. Hem d’explicar les nostres idees i no hem d’esperar a que els nostres votants vinguen a nosaltres, sinó que hem de ser nosaltres els que anem a buscar-los. Predicar per a convençuts no ens farà créixer com a partit, de manera que haurem de posar-nos mans a l’obra.

Un altre dels nostres objectius principals és treballar conjuntament amb els moviments socials de Torrent, amb les associacions cíviques i entitats veïnals, establir sinèrgies amb les iniciatives horitzontals que ens visibilitzen com el que som, un partit radicalment democràtic i compromés fermament amb la regeneració política. Si volem demostrar que fem polítiques des de baix cap a dalt, és fonamental que lluitem colze a colze amb els col·lectius de base i que participem activament en les diverses plataformes de defensa dels drets socials que existeixen a la nostra ciutat.

La participació i la transparència són claus. Necessitem que els nostres militants i simpatitzants senten que formen part d’un projecte polític destinat a millorar Torrent. Que puguen participar lliurement i aportar el seu capital humà en els òrgans de decisió del nostre col·lectiu. Tenim la intenció de crear comissions de treball centrades en diversos àmbits (participació ciutadana, comunicació, relacions institucionals, implantació, etc) i obertes a tothom perquè, de manera col·laborativa i sumant criteris, aconseguirem més impacte social. Periòdicament farem dació de comptes i estarem a la vostra disposició quan ho necessiteu: recordeu que l’assemblea és sobirana i nosaltres només ens responsabilitzem de complir amb els mandats aprovats pel col·lectiu.

Ens posarem les piles amb les noves tecnologies. Si volem arribar a les generacions més joves hem de parlar-los amb el seu propi llenguatge: això implica aprofundir en la comunicació política 2.0. Donar-li vida a les xarxes socials, participar en fòrums de debat digitals, mantindre actualitzada la nostra web donant compte de les campanyes i activitats municipals. Tot això és la carta de presentació de Compromís per Torrent de cara a la ciutadania i quan més dinàmica i exhaustiva siga, millor imatge projectarem cap a l’exterior.

En definitiva, estem ací per a escoltar les vostres propostes, per a treballar conjuntament de tu a tu i per a generar entre totes i tots una miqueta d’il·lusió, que bona falta ens fa si volem acabar amb l’hegemonia del bipartidisme erm, gris i carrincló. Si estem disposats a transformar Torrent, tots els esforços i les complicitats seran benvingudes…

Gràcies per estar sempre ahí

A la vostra disposició

Comparteix

Icona de pantalla completa