Diari La Veu del País Valencià
València – Alumnes sense beca de menjador
Compromís denuncia que la Generalitat deixa a 200 alumnes de les escoles municipals sense beca de menjador

Consol Castillo ha relacionat este fet amb les males relacions entre el President de la Generalitat, Alberto Fabra i l’alcaldessa Rita Barberà

Compromís ha denunciat que la conselleria d’educació ha deixat a 200 alumnes de les escoles municipals sense beca de menjador escolar. Degut a que en la convocatòria de la conselleria feta el passat 19 de juny, s’especificava que només es podien beneficiar els alumnes de centres educatius de titularitat de la Generalitat i els privats concertats. Així les escoles municipals de la ciutat de València queden fora d’este requisit ja que per un costat no són de la Generalitat i tampoc concertades, quedant fora de l’assignació injustament.

Consol Castillo, regidora de Compromís, ha denunciat la discriminació de la Generalitat Valenciana contra els alumnes de les escoles municipals de la ciutat de València. A més ha relacionat este fet amb les lluites internes entre Alberto Fabra i Rita Barberá pel comandament del Partit Popular de la Comunitat Valenciana.

Consol Castillo ha declarat: “És vergonyós que les famílies dels alumnes de les escoles municipals de València paguen les males relacions entre Alberto Fabra i Rita Barberà. Des de Compromís exigim tant a l’ajuntament com al Consell que solucionen esta discriminació a 200 alumnes de la ciutat. La senyora Barberà en compte de reunions amb Rajoy de tres hores el que caldria que fera es solucionar els problemes del seu partit i de l’ajuntament”.

Compromís per València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa