El PP deu reivindicar Cocentaina davant de Fabra

5 octubre 2014 01:00h
Compromís insta al Partit Popular a reivindicar Cocentaina davant de Fabra i els anima a dissoldre’s per no fer més mal al poble valencià

Davant l’intent de polèmica iniciat pel Partit Popular per la tradicional penjada de la senyera al Castell, des de Compromís, en boca de Jordi Pla a Ràdio Cocentaina, s’insta al Partit Popular a què el seu objectiu polític no siga el d’intentar dividir a la societat contestana davant de temes àmpliament superats per a la ciutadania valenciana. Pla explica que “la penjada de la senyera al Castell és un acte simbòlic. I com en tot acte simbòlic, hi ha gent que s’identifica més o menys. Cada sentiment és un tret distintiu de cada ciutadà i ciutadana i per això, és un tema totalment individual i ningú, absolutament ningú, pot obligar a cap persona a canviar allò que sent.”

A més a més, en declaracions a Ràdio Cocentaina, Pla es pregunta si les senyes d’identitat del Partit Popular són el tancament de la Ràdio i Televisió Pública Valenciana, l’eliminació de línies en valencià als centres escolars, l’infrafinançament o mantenir alcaldesses imputades al capdavant de la ciutat d’Alacant. Per altra banda, insta als populars a reivindicar la unificació del Sant Joan Bosco, l’ampliació del Centre de Salut o tots els nombrosos impagaments del Consell d’Alberto Fabra amb el poble de Cocentaina. A més, afegeix que “la prioritat és la creació d’ocupació i el benestar de les persones; i no tirar cortines de fum per tapar la seua incapacitat de governar la Generalitat i l’Estat espanyol.”

Per finalitzar, Jordi Pla anima al Partit Popular a dissoldre’s davant de tots els casos de corrupció que salpiquen l’organització. A més a més, afirma que li “faria vergonya formar part d’una llista d’una organització corrupta com el PP.”

Compromís per Cocentaina

photo
 
next