Diari La Veu del País Valencià
Sueca acollirà la XII edició del Torneig Festa de futbol regional
Dilluns passat, el saló de plens de l’Ajuntament de Sueca va acollir la presentació de la XII edició del Torneig Festa de Futbol Regional de seleccions, que se celebrarà diumenge que ve, 29 de desembre, en el camp de l’Infantil. A l’acte van assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; el diputat d’Esports, Miguel Bailach; el president del comité organitzador del Torneig, Eduardo Granell; i el president de la SD Sueca, Josep Sorrentino; a més dels seleccionadors dels quatre equips que competiran, Sergi Escobar, Ángel Puchades, Gerardo Ortells i Antonio José Rubio. “Des del moment que vaig tindre coneixement de la realització d’este Torneig, em vaig involucrar de seguida perquè crec que Sueca es mereix acollir a estes seleccions de futbolistes. És molt important cuidar a les bases, i això hem de transmetre-ho als xiquets. A més, i a manera d’anècdota, he de remarcar que Sueca ha arribat a ser el bressol del futbol, ja que va haver-hi un temps en què cinc titulars del València eren d’ací. Per a nosaltres és un orgull acollir este Torneig. Jo vos desitge que ho passem molt bé, que disfrutem molt i que siga tot un èxit”, en paraules de l’alcalde. Com a regidora d’Esports, com a mare d’un dels futbolistes seleccionats per a participar, i com a amant d’este esport, per a mi és una gran satisfacció que Sueca aculla este Torneig. Espere que puguem veure un molt bon futbol i agraïsc la confiança depositada en este municipi i en la SD Sueca”, va afirmar la regidora d’Esports, Teresa Ribes. Per la seua banda, el diputat d’Esports, Miguel Bailach, va reiterar “el compromís de la Diputació amb el futbol regional, fent insistència en el més important: els jugadors. Vull agrair, tant a l’Ajuntament de Sueca com a la SD Sueca, per acollir-nos en esta seu, i desitjar a tots que passem un dia de gran rendiment, esportivament parlant”. Finalment, el president de la SD Sueca, Josep Sorrentino, va agrair als organitzadors “que confiaren en el nostre equip per a ajudar-los en la realització d’este Torneig; per a nosaltres és un orgull ser un dels amfitrions”.
En la presentació es va anunciar també que, durant la realització del Torneig, s’aprofitarà la circumstància per a realitzar diversos actes paral·lels, com ara els homenatges a Sendra i Mañó, llegendes vives locals, i al mític Puchades. Per la seua banda, el Consell Agrari ha confirmat la seua col·laboració obsequiant cada participant amb un saquet d’arròs Bomba.

Durant l’acte de presentació, es va procedir també al sorteig de les semifinals que enfrontaran, en primer lloc, a la selecció del Grup I amb la del Grup III. Posteriorment, jugaran les dels Grups II i IV.

Comparteix

Icona de pantalla completa