Diari La Veu del País Valencià
Tavernes complementa les activitats lúdiques del Festivern
La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna organitza diverses activitats per a cap d’Any, que complementen l’oferta lúdica i festiva del Festivern 2013.

Per al dissabte 28 a les 19h a la Casa de la Cultura s’oferirà la projecció del documental “0 responsables”, un recull de testimonis sobre l’accident de metro de València del 2006 en el que van morir 43 persones i 47 resultaren ferides. En acabar la projecció hi haurà una taula redona amb la participació d’Anna Esplugues, representant de l’associació de víctimes del metro 3 de juliol, Andreu Signes de la productora Barret Films i moderarà Iris Pons, locutora de Tres Creus ràdio.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer ha assenyalat: “amb motiu de la realització del Festivern a Tavernes i la celebració del cap d’any, la Regidoria de Joventut preparem una sèrie d’activitats dirigides a tots els veïns de la nostra ciutat i a la gent que ens visita per tal de fer que Tavernes siga un poble viu. Aprofite per convidar a tots a gaudir i participar d’aquestes festes i celebrar l’entrada del nou any 2014 de la millor manera possible, fent una crida al civisme i l’harmonia”

El diumenge 29 a les 19:00h també a la Casa de la Cultura està previst un concert de Sénior i el cor brutal + el Corredor Polonés.
Les entrades són ja a la venda al preu de 3’5€ a la mateixa Casa de la Cultura de 10 a 14h. Senior i el Cor Brutal és una banda de rock alternatiu amb sons country i foll liderada per Miquel Àngel Landete (Senior) amb tres músics (el Cor Brutal) polifacètics ja que tots tres interpreten diversos instruments.

El seu primer disc “L’experiència gratificant” (Malatesta Records, 2009) va tindre molt bona acollida per part del públic i va obtenir el Premi Ovidi Montllor a la millor cançó per El signe dels temps, que va servir per fer el primer videoclip. El segon disc “Gran” (Malatesta Records i La Casa Calba, 2011), ha consolidat la banda com una de les més reconegudes en el panorama musical independent. El Corredor Polonès és un grup de rock alternatiu que combina grunge, punk i el metall. Ha gravat un EP i el disc compartit Catalunya Punks.

Per al dilluns 30 hi han programats tallers infantils i teatre a les 12h. al Passeig País Valencià. A més a més, la Regidoria de Joventut col·labora en la realització del festival de rock local solidari programat pels pubs locals al pavelló multiusos del Vergeret per al divendres 27.

Comparteix

Icona de pantalla completa