II Concurs d’Aparadors realitzat al Facebook de l’Ajuntament d'Ontinyent

29 desembre 2013 01:00h
L’Alcalde i el Regidor de Comerç lliuren els premis del II Concurs d’Aparadors realitzat al Facebook de l’Ajuntament

“Passet a passet” guanya el concurs d’aparadors i Isabel Casanova el sorteig realitzant entre els internautes votants
 
L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Regidor de Comerç, Joan Sanchis, lliuraven aquest matí els premis del Concurs d’Aparadors impulsat dins la campanya “Ontinyent Il·lusiona”, la iniciativa de l’Ajuntament i els comerciants de la ciutat amb la qual es pretén fomentar la realització de compres nadalenques a Ontinyent. Al concurs d’aparadors participaven prop de 60 establiments que optaven als 3 premis honorífics a l'aparador més nadalenc, resultant en primer lloc “Passet a Passet” (Parc Mestre Ferrero, 1, amb 90 vots); en segon lloc “Pasarela” (Av. Daniel Gil, 19, amb 50 vots) i en tercer lloc “Tartas y Sueños (C. Martínez Valls, 10 amb 26 votes).
 
 
Les votacions es realitzaven a través del Facebook de l’Ajuntament (dins la plataforma Ontinyent GO!), comptant-se amb la participació de més de 400 persones. Entre elles es sortejava un xec-regal per valor de 100 euros, del qual resultava guanyadora Isabel Casanova. Jorge Rodríguez destacava que des del Govern d’Ontinyent “hem intentat fer un pla ambiciós com és Ontinyent Il·lusiona en un moment complicat, apostant pels comerciants de la ciutat a través de les seues associacions, i dins d’aquest programa hem vollgut reconèixer novament el treball que es fa en els aparadors de Nadal. Des de les possibilitats que tenim i amb la màxima humilitat hem vollgut col·laborar, perquè si actuem junts eixirem avant millor, cada volta és més evident que ens necessitem uns a altres, i la millor forma de fer el camí és fer-lo colze a colze”.
 
Per la seua part, Joan Sanchis agraïa la participació dels internautes, “que a l’igual que a la primera edició, han votat massivament”, incidint en que “els veritables guanyadors, i als que hem de donar les gràcies, són tots els comerços participants, per en estos moments difícils omplir de llum i color els carrers, i fomentar l’activitat econòmica a Ontinyent amb la seua empenta”, concloïa.

next