Diari La Veu del País Valencià
València – Concurs del Teatre el Musical
Compromís exigeix que es convoque immediatament el concurs del Teatre el Musical

L’equip de govern de la senyora Barberà ha resolt definitivament el contracte de Crystal Forest per a la gestió del Teatre el Musical, 20 mesos després d’adjudicar-li

Compromís ha exigit que es convoque immediatament el concurs per a substituir a Crystal Forest en la gestió del Teatre el Musical després del dictamen del Consell Jurídic Consultiu. La Junta de Govern Local ha resolt definitivament el contracte a l’empresa de José Luis Moreno després del incompliment de diferents clàusules del contracte que va atorgar la mateixa junta de govern en febrer de 2013.

Consol Castillo, regidora de Compromís, ha recordat que Compromís ja va denunciar en març d’este any les irregularitats que havia comés Crystal Forest referides al impagament de les quotes de la Seguretat social i de l’Agència Tributària, el que impedien al consistori pagar el cànon corresponent als mesos de després de juliol de 2013, és a dir des de fa 15 mesos.

Crystal Forest SL és propietat de l’empresari, ventríloc i productor televisiu José Luis Rodríguez Moreno, que presenta un expedient judicial controvertit relacionat amb el Partit Popular, ha segut imputat en el cas Palma Arena i també apareix com a donant del partit conservador a la llista de Bárcenas. Quan va aterrar a València, Crystal Forest va contractar a l’exassessor d’Eduardo Zaplana, Felipe del Baño, ara imputat per corrupció, i a la neboda de Rita Barberà, Toti Corbín Barberá, com a responsable de comunicació.

Consol Castillo ha declarat: ”La contractació de Moreno va ser una aposta personal de Rita Barberà, ara després d’una gestió nefasta i incompliments continuats de les obligacions per part de l’empresa, caldria que des de l’equip de govern es demanaren disculpes als ciutadans i asumisquen les seues responsabilitats. Ara el més importat és convocar el concurs per a què el teatre comence una nova etapa amb una programació de qualitat i al servei del públic valencià”.

Compromís per València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa