Diari La Veu del País Valencià
La campanya “Els regals al teu poble” d’Almussafes repartix 5.000 euros entre 35 veïns
La VII campanya comercial impulsada per l’ajuntament potència les compres de Reis en el xicotet comerç local

Un total de 35 veïns i veïnes d’Almussafes es van donar cita ahir dijous en la Casa Consistorial per a rebre els premis de la sèptima edició del certamen municipal “Els regals al teu poble”, campanya nadalenca promoguda per la Regidoria de Mercat del consistori per a promoure les compres en la localitat. Els agraciats van rebre vals per valor de 100, 150 i 200 euros, que podran intercanviar per obsequis fins al pròxim dia 5 de gener.

Després de la celebració del sorteig públic el passat dia 23, durant el matí d’ahir dijous dia 26, el saló de plens de l’ajuntament va acollir l’acte d’entrega dels vals de compra als clients que del 2 al 20 de desembre han realitzat les seues compres de Nadal en els 55 establiments comercials adherits a la campanya de 2013.

L’alcalde, Albert Girona, i el regidor de Mercat, Arcadio Ramírez, van entregar els 35 premis de 100, 150 i 200 euros de l’esmentada iniciativa municipal, dotada amb una quantia global de 5.000 euros.

Durant l’acte, el president de la corporació va destacar l’esforç que cada any realitza l’ajuntament amb l’objectiu d’aconseguir que bona part dels gastos nadalencs repercutisquen en benefici dels propis establiments comercials d’Almussafes. Així mateix, va incidir en el fet que rebre diners en estes dates tan especials sempre és una bona notícia, tenint en compte els temps que corren.

Des d’ahir dijous i fins al pròxim dia 5 de gener del 2014, els clients agraciats podran intercanviar els seus vals de compra en qualsevol de les botigues de la localitat que enguany han participat en este certamen de promoció del xicotet comerç d’Almussafes.

Ajuntament d’Almussafes

Comparteix

Icona de pantalla completa