Diari La Veu del País Valencià
La Conselleria “passa de moment” del col·legi de Burjassot
EFE / Burjassot

El consistori ha informat, en un comunicat, que la consellera “havia promés la reunió per a aquesta setmana” en la trobada que va mantenir amb l’alcalde, Jordi Sebastià, la setmana passada, i que va acabar sense solucions sobre el futur del col·legi davant els problemes de la seua estructura.

A menys d’un mes perquè comence el curs escolar, segons el comunicat, “falta perfilar la possible solució plantejada de la rehabilitació integral del centre, així com la ubicació dels alumnes durant el termini d’execució de les obres en cas de seguir endavant amb la proposta plantejada”.

Jordi Sebastià ha manifestat el seu malestar per la situació ja que ha passat la setmana “i el primer compromís de la consellera no s’ha complit, no hi ha hagut convocatòria de reunió, cosa que ens fa plantejar-nos moltes coses”, al mateix temps que ha reconegut “la preocupació” tant dels pares com de l’equip de govern pel poc temps per a l’inici del curs.

“Com vam quedar en la reunió, hem informat a les parts interessades del possible acord i hem plantejat possibles espais per a situar els xiquets durant les obres, però de poc serveix que nosaltres fem els deures si de qui depén la solució ens demostra aquest nivell de compromís amb Burjassot i amb els alumnes i la comunitat educativa del Sant Joan de Ribera”, ha manifestat.

En declaracions a EFE, Jordi Sebastià ha qualificat de “irresponsable” el comportament de la consellera i ha considerat que “no és conscient de l’embolic que suposa la situació actual i que no sabem què es farà amb els xiquets a menys d’un mes perquè comence el curs”.

La Conselleria continua muda.

Comparteix

Icona de pantalla completa