Diari La Veu del País Valencià
Paterna – Concert de Pau Alabajos
COMPROMÍS PER PATERNA OMPLI EL TEATRE CAPRI AMB LA MÚSICA EN VALENCIÀ DE PAU ALABAJOS

La formació celebra el 9 d’octubre amb un concert on es reivindica la Ruta Estellés a Paterna, el carrer a Guillem Agulló i la moció en suport a les víctimes del metro que el PP va tombar al municipi

Més de 100 persones acudiren anit al Teatre Capri de Paterna al concert del músic valencià Pau Alabajos, per tal de celebrar el 9 d’octubre en un acte organitzat per Compromís per Paterna. Així, ‘València 9 d’octubre’ va ser un dels primers temes en sonar en l’acústic organitzat per Compromís per Paterna.

La Ruta Estellés, aprovada per unanimitat per l’ajuntament de Paterna, sense enllestir encara al municipi; el carrer dedicat a Guillem Agulló en Paterna, aprovat també pel ple de l’ajuntament però que encara no s’ha fet efectiu; o el record a les víctimes del metro, amb una moció de Compromís Paterna que el PP va tombar; han estat alguns dels temes que varen passar per la guitarra del músic de Torrent amb cançons com ‘Línea 1’, poemes musicats d’Estellés, ‘Sonata d’Isabel’ o la cançó dedicada a Agulló.

I tampoc faltaren la coneguda ‘Sense equipatge’ o ‘Utòpics, idealistes, ingenus’, ‘Tinc una mania inconfessable’ i moltes més cançons al llarg de més d’hora i mitja de concert.
.

Compromís per Paterna
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa