Diari La Veu del País Valencià
El PP torna a premiar a anti-valencians
ARA Joventuts: “El PP torna a premiar a anti-valencians”.

El divendres coneixiem els guanyadors dels permis Jaume I que entrega cada any la Generalitat Valenciana. Un dels premis mes sonats, ha segut el de Felip VI (Felip V per als valencians), un nou Borbo, familia d’aquell homonim que nos aniquilà com a poble, matà gran part de la poblacio i nos obligà a ser allo que no voliem i lluitarem fins l’ultim moment ¿De veritat es mereix el premi? ¿Que ha fet pels valencians?.

Atre dels premiats, es a titul postum, Adolfo Suarez, a ell se li va encomanar la patriotica missio de reconvertir als falangistes espanyols en democrates monarquics de pro. Adolfo conegut per les seues posicions ultra conservadores -era membre numerari de l’Opus Dei, i en la seua joventut admirador del Führer Adolf Hitler (el seu nom no es per casualitat) – saber empendre en empenta i valentia esta encomiable missio ¿Que ha fet pels valencians?

Pero si per fora poc, lo mes sorprenent ha segut el premi a la RACV, una academia que deixà de banda fa anys als valencians, que preferi estar a la vora del PP, sense mullar-se en la seua faena, ni alçar la veu quan chafen dia a dia la nostra llengua, una academia que preferix vore com passa el temps, a vore si cau algun carrec cap a l’AVL, una academia que ningu vol, ni els espanyolistes, ni els catalanistes ni els valencianistes ¿Que estan fent pels valencians?

ARA Joventuts

Comparteix

Icona de pantalla completa