Diari La Veu del País Valencià
Canvis per a la tramitació del DNI en Sueca
A partir de demà divendres, 3 de gener, tota aquella persona interessada a sol·licitar el seu Document Nacional d’Identitat (DNI) o a renovar-lo, haurà d’acudir a la planta baixa de l’Ajuntament, a les antigues dependències de la Policia Local, en compte de a la Casa de la Cultura com fins ara. Una altra de les novetats introduïdes a partir de demà, és que no s’haurà de sol·licitar un número, sinó apuntar-se en un llistat. Per al mes de gener es crearan dos torns: un per al dia 10 i un altre per al dia 31, els dos dies en què es tramitaran els documents. En cada llistat s’apuntarà a un màxim de 60 persones. La resta, podrà optar per altres dates disponibles, sempre que s’hagen comunicat ja des de la Policia Nacional a la Policia Local de Sueca. L’horari per a poder apuntar-se en els llistats serà de 6 a 22 hores. “Amb estos canvis, pretenem millorar l’efectivitat del servici fent-lo més accessible al ciutadà, tant per les instal·lacions, com a l’hora de la tramitació, eliminant el sistema dels números i facilitant-lo tenint únicament que sol·licitar el torn apuntant-se en una llista”, ha explicat la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió.

Tant la sol·licitud del document, com la tramitació i obtenció del mateix, es realitzaran en la planta baixa de l’Ajuntament. D’esta manera, es precisaran dos visites a l’Ajuntament per a l’obtenció del DNI, una per a sol·licitar-lo i una altra per a arreplegar-lo.

Una segona opció per a tota aquella persona interessada a agilitzar els tràmits i reduir la tramitació a una sola visita, consistix a demanar cita prèvia en el municipi d’Alzira, telefonant al 902 247 364 o a través de la pàgina web www.citapreviadnie.es

Comparteix

Icona de pantalla completa