Diari La Veu del País Valencià
Canals – Desorganització en l’àrea municipal d’esports
Compromís per Canals critica la desorganització en l’àrea municipal d’esports
-La regidoria d’esports de Canals ha realitzat els últims mesos“ajustos de personal” que han provocat una reducció en l’horari d’atenció als ciutadans
-Compromís reclama a l’equip de govern (PP) major organització i previsió en la gestió de les àrees municipals
Compromís per Canals ha exigit a l’Ajuntament una millora immediata en la gestió de l’àrea municipal d’esports, degut al deficient servei que s’està oferint als ciutadans les últimes setmanes.

Aquesta situació es dóna després que el regidor d’esports, Antonio Pérez, explicara en comissió informativa que l’Ajuntament havia realitzat “uns ajustos de personal” que no influirien en el funcionament i atenció del servei municipal. Però no ha estat així i els problemes han sorgit en veure’s reduït l’horari d’atenció als ciutadans i en col·locar personal que mai ha realitzat les tasques de la regidoria, com és la matriculació en les escoles esportives municipals.

Amb aquesta reclamació referida a l’àrea d’esports, Compromís torna a demanar més serietat en la gestió dels assumptes municipals com ja va succeir el passat mes de febrer amb l’Escola d’Adults. En eixe cas, des de la regidoria d’educació no es va previndre la baixa laboral de diversos professors i això va suposar la suspensió temporal de les classes.

Segons el portaveu de Compromís, Joan Carles Pérez, “la deixadesa i apatia d’alguns regidors del Partit Popular, que no dirigeixen adequadament les seues àrees, estan provocant un perjudici en el servei als ciutadans”. És per això que, des de Compromís, es considera que “el poble de Canals necessita un canvi polític amb el qual es garantitze una gestió seriosa i responsable dels recursos municipals”.

Compromís per Canals

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa