Benidorm - Conferència sobre la banca ètica

16 octubre 2014 01:00h
En temps de crisi que afecta directament a moltes famílies a través dels desnonaments hipotecaris, i on encara hi ha molts afectats per les preferents bancàries en procés de recuperació dels seus diners, organitzem una conferència sobre la banca ètica i les solucions alternatives al model actual que pot aportar.

La xarrada es realitzarà el pròxim divendres 17 d'octubre a partir de les 20 hores al centre social de la Torreta de Benidorm (Avinguda Ciudad Real, 6) a càrrec del catedràtic d'Administració i Direcció d'Empreses de la Universitat de València i director de l'Institut Interuniversitari d'Economia Social i Cooperativa, Joan Ramon Sanchis. La conferència explicarà les conclusions a què ha arribat Sanchis al seu llibre "La banca que necesitamos. De la crisis bancaria a la banca ética. Una alternativa socialmente responsable".
Esperem la vostra assistència, que podeu confirmar a l'esdeveniment de facebook (https://www.facebook.com/events/1483657705254272/),  i preguntes sobre les alternatives que la banca ètica pot donar als problemes actuals.
 
 
Compromís per Benidorm
 
photo
 
next