Sueca inaugura la seua nova Pista Esportiva Les Oliveretes

5 gener 2014 01:00h
Les noves instal·lacions han sigut finançades exclusivament per l’Ajuntament de Sueca
 
El municipi de Sueca disposa, des de hui, d’una nova pista esportiva que ha rebut el nom de Les Oliveretes, “amb la qual s’aconseguirà descongestionar la massificació que patia el Pavelló Cobert, ja que la demanda d’una major oferta d’espais esportius ha sigut una constant per part de tots els clubs de la ciutat en els últims anys. D’esta manera, es posa solució a este problema augmentant les seues hores d’entrenament”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.
 
Este matí, ha tingut lloc la inauguració oficial per part de l’alcalde, Salvador Campillo, i la regidora d’Esports, Teresa Ribes, i coincidint amb el lliurament de trofeus dels campionats escolars del 3Sport. Han assistit també a la inauguració, els regidors Pilar Moncho, Josep Navarro, Raquel Tamarit, Joan Baldoví, Enrique Vidal, Manoli Egea, Mª José Sarrió, Dimas Vázquez i Raúl Pla; així com anteriors regidors i alcaldes del consistori, com ara Augusto Carbajo i Salvador Gil, impulsors d’esta iniciativa de construir un nou pavelló esportiu.  
 
 
Després del descobriment de la placa commemorativa, la regidora d’Esports ha tingut paraules d’agraïment per als anteriors equips de govern que han possibilitat “que hui estiguem ací inaugurant esta nova Pista. Ha costat moltíssim aconseguir-la però ja és una realitat i espere que la disfruteu moltíssim perquè vosaltres sou els protagonistes de tot açò”, en referència als escolars i membres de diferents clubs que es trobaven presents. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, ha mostrat la seua satisfacció per la inauguració d’estes noves instal·lacions “són un orgull per a Sueca, que ja compta amb un altre pavelló esportiu. Pocs municipis poden presumir de tindre unes instal·lacions com les que tenim en Sueca”. L’alcalde ha tingut també paraules d’agraïment per als seus antecessors i, especialment, per a la regidora Teresa Ribes, per tot el treball i esforç que hi ha invertit en este projecte. 
 
 
Característiques de la nova Pista Esportiva

Les noves instal·lacions esportives disposen de 1.420,16  metres quadrats, i compten amb dos vestuaris d’equip, dos vestuaris individuals, tres serveis (un d’ells per a minusvàlids) i un magatzem per a la caldera. La pista de joc té una superfície de 967,56 metres quadrats, dos grades amb una capacitat per a cent persones, tres magatzems individuals per al material dels equips, una zona de serveis per al públic i una caseta per al conserge. A més, en la part exterior davantera de l’edifici, s’han construït quatre pistes de petanca.
 
Les instal·lacions romandran obertes durant tot el dia i els caps de setmana en què es disputen partits oficials. Els clubs i col·lectius que disfrutaran ja de la nova Pista són: el Centre Ocupacional Municipal, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Ribera Baixa (AFEMRB), la Fundació de la Comunitat Valenciana Sants Andrés, Santiago i Miguel, el CEAM, el Club de Futbol Sala, el Club d’Handbol, el Club de Bàsquet Sueca, el Club de Bàsquet La Encarnación, el Club de Gimnàstica Rítmica ACEUS, el Club de Gimnàstica Rítmica SUAYQA i un grup que entrena ball artístic.   
           
La construcció de la nova Pista Esportiva Les Oliveretes s’ha dut a terme en tres fases, des de desembre de 2006 fins a juny de 2013. “Per ella han passat fins a quatre empreses constructores. L’Ajuntament sempre hi ha disposat de l’import necessari per a escometre estes obres, però la crisi va fer que, algunes de les empreses a què es van adjudicar les obres, no pogueren continuar”, ha explicat Ribes. El cost total de la construcció del nou edifici ha sigut de 900.000 euros.  
next