Diari La Veu del País Valencià
Ontinyent – Assemblea oberta a la ciutadania
Compromís dona comptes i escolta als ciutadans, amb la seua darrera assemblea oberta a la ciutadania

El passat 3 d’octubre Compromis per Ontinyent celebrava la darrera assemblea oberta a la ciutadania

Segons la portaveu local de Compromís per Ontinyent, Elvira Tortosa, l’assemblea ha acomplit l’objectiu, ja que ha estat impulsada pel col·lectiu local de Compromís per tal d’aportar idees sobre el municipi i plantejar possibilitats de futur i podem considerar que ha estat un èxit per la seua ampla participació de gent de la ciutat així com associacions.

Tortosa comentava: “els nostres regidors han informat a la ciutadania de la gestió a les diferents regidories que gestiona Compromís; però també hem escoltat i arreplegat diferents propostes, queixes i suggeriments dels participants a l’assemblea”.

Per altra banda, el portaveu del grup municipal, Joan Gilabert destacava que: “hem pres nota d’allò que hem escoltat, bé per buscar solucions a curt termini, bé per estudiar-ho i contemplar-ho, si és el cas, al proper programa electoral”.

Qüestions com la necessitat d’analitzar el finançament dels diferents centres d’atenció a la discapacitat i malaltia mental; el malestar al si del consell de cultura, les insuficients mesures per rehabilitació del casc antic… son algunes de les que s’han parlat al debat plantejat per la ciutadania.

Amb aquesta assemblea, Compromís vol mantenir el pols amb la realitat social, incorporant els coneixements de la ciutadania i la força innovadora de la seua societat civil.

Compromís per Ontinyent

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa