Diari La Veu del País Valencià
VIII Aplec valencianista d’ERPV a Sagunt
VIII Aplec valencianista d’ERPV a Sagunt amb motiu de la diada nacional del País Valencià.

Per a aquest huité any de celebració, la federació comarcal d’ERPV ha volgut ampliar i fer-ne partícips forces polítiques i entitats socioculturals que tinguen al seu ideari bastir una república per al País Valencià mitjançant el Dret a Decidir. De fet, en aquesta línia, des d’Esquerra Republicana hem fet arribar invitacions com la que just us adjuntem perquè en siguen sabedors. A hores d’ara, us podem confirmar la presència tant de militants i amistats d’Esquerra Republicana però també del portaveu de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, així com de dirigents i militants d’altres partits polítics a títol personal. Al programa d’actes del 9 d’octubre del 2014 hi ha a Benifairó, davant del monument a Jaume I a les 10:00h, una ofrena d’un om negre amb motiu de denunciar la tala indiscriminada feta recentment al Molí de Baix d’aquest municipi. A les 11:30h, ja a Sagunt, davant les portes de l’Ajuntament ens concentrarem per partir cap als peus del Teatre romà on es farà un parlament mentre sona la música tradicional de la Llavor tabal i dolçaina d’Almenara i les muixerangues del Camp de Morvedre i Camp de Túria alcen les seues figures.

INVITACIÓ DE LA PRESIDÈNCIA COMARCAL

Josep E. Ribera i Condomina, president d’Esquerra Republicana del Camp de Morvedre, es complau a convidar-vos a participar en el VIII Aplec valencianista del 9 d’octubre al Camp de Morvedre i a fer extensiva aquesta invitació a aquelles persones que sabeu que treballarien per una República del País Valencià. L’Aplec tindrà lloc davant les portes de l’Ajuntament de Sagunt a les 11:30h de dijous 9 d’octubre de 2014, des d’on partirem cap als peus del Teatre romà on es farà un parlament i es servirà un refrigeri als participants. Tinc el plaer de fer-li saber que tornem a comptar aquest any amb la música tradicional de la Llavor tabal i dolçaina d’Almenara i les figures amb què ens regalen les muixerangues del Camp de Morvedre i Camp de Túria. Però no sols això podem compartir.

Vull remarcar que des d’Esquerra Republicana fem extensible aquesta celebració a totes les entitats culturals, agrupacions de caire social i forces polítiques que en el seu ideari treballen per bastir una república per al País Valencià. Us convidem de bon cor a passejar les vostres, les nostres senyeres, de quatre barres, cadascú les que considera que abasten la seua nació per a, conjuntament, deixar patent que divisions estèrils i interessades tenen data de caducitat. No desaprofitem l’ocasió. Els carrers de Sagunt ens donen una oportunitat de visualitzar-nos com els ciutadans i ciutadanes que lluiten per crear la República del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa