Alginet - 20 establiments reben compres de la campanya '3.000 €'

10 gener 2014 01:00h
La setmana passada, l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet, juntament amb l’Ajuntament d’Alginet, va lliurar els premis de la sexta edició de la Campanya de Reis, popularment coneguda com “la Campanya dels 3.000 Euros”, que ve celebrant-se al municipi des de 2007 i que te com objectiu incentivar les compres de Nadal.
 
En aquesta edició, s’ha comptat amb la participació de fins a 38 establiments de la població, que venien a recollir una mostra de tots els sectors del comerç local, i que han repartit fins a 10.000 butlletes.

Lola Gimenez Fernandez  que va comprar a  la “FLORISTERIA ANTARA”, Vicente Company Alemany  que va fer la compra al comerç “INFOR, ST.I. i Noelia Lacal Nadal a l’establiment “ELL I ELLA”van ser els agraciats amb 1.000 €. Els establiments on van comprar van guanyar un viatge de cap de semana.

A més, l’Associació, gratifica la assistència a l’acte, sortejant un quart viatge de cap de setmana entre la totalitat d’assistents, sent l’agraciada:  Mª José Cholvi Copoví.

Pel que fa al premi dels 3.000 Euros, cadascun dels guanyadors, ajudats per la secretària de l’Associació, Carmen Sorio Albert, planificà els seu itinerari, gastant fins l’últim euro el passat dia 4 de gener.  Així, un total de 20 establiments reberen compres dels guanyadors, quedant l’import del premi molt repartit també entre els comerciants locals.

En aquest sentit, el President de l’Associació, Jose Bayarri Roig, va felicitar a tots els comerços participants en esta sextta edició, indicant que estos premis pretenen ser un incentiu per a reforçar més si cap el nostre comerç local, en tant que són un reconeixement de l’esforç i la dedicació de tots els comerciants associats en la potenciació de la qualitat i l’excel·lència dels nostres comerços.
 
Ajuntament d'Alginet 
next