Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola – Atenció a les persones desfavorides
Compromís per Santa Pola demana coordinació en l’atenció a les persones desfavorides

Tot el món coneix les dificultats econòmiques que està patint una part molt gran de la població de l’estat a causa de la desocupació i la situació econòmica.

En la nostra localitat, com en moltes de les ciutats espanyoles, organitzacions no governamentals (Creu Roja, Càritas, bancs d’aliments, etc.) i ajuntament estem fent un important esforç per pal·liar els problemes de les famílies en situació de precarietat, i ens veiem desbordats .

Considerem necessari que tots els grups polítics municipals tinguen una informació exacta i concreta de la situació social de Santa Pola a hores d’ara, de la que l’oposició manca, per si cal fer determinades propostes de cara als pressupostos de l’any que ve.

Ens pareix imprescindible que es convoque una reunió monográfica per a tractar la situació social de la nostra vila i sol·licitar que els tècnics socials, i fins i tot els responsables de les associacions que estan actuant en aquest camp a la nostra vila, que són els que realment coneixen amb precisió com estem, ens exposen la situació, ens donen el seu punt de vista i ens proposen sol·lucions a curt termini.

Compromís per Santa Pola

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa