Diari La Veu del País Valencià
IES ‘Joan Coromines’ de Benicarló
La Comunitat Valenciana ha estat de les primeres en implantar la LOMCE, la Llei Wert, una Llei contestada per quasi tots els sectors de la comunitat educativa, i aplaudida només per aquells amb ambició de fer carrera política. Una vegada més , en aquest darrers vint anys, estem assistint a contemplar un Govern clarament autonòmic, fidel a un partit i no al poble.

El 3 de setembre va començar el curs als centres de la nostra ciutat, i pensem que si el govern d’Alberto Fabra decidia tirar endavant una Llei, i donava el pas anticipant-se a altres territoris, seria perquè ho tindria tot perfectament preparat. No ha estat així, i un exemple lamentable ho tenim en el IES “ Joan Coromines”, on des del mateix dia de començament del curs, grups d’ alumnes de 1r ESO no tenen professor/a de Matemàtiques. Per això es vol implantar la Llei WERT? Per a no posar professors a les aules? Als membres de l’equip de govern de Benicarló i a la Consellera encarregada de l’àrea d’Educació, els hauria de caure la cara de vergonya: 1 mes i mig sense professor. Fins quan?

I finalment, quan l’IES “Joan Coromines” deixarà de ser la vergonya, des de fa molts d’anys, de les comarques del Nord pel que fa a barreres arquitectòniques ? Són greuges i més greuges cap al nostre poble.

ERPV Benicarló

Comparteix

Icona de pantalla completa