IES 'Joan Coromines' de Benicarló

9 octubre 2014 01:00h
La Comunitat Valenciana ha estat de les primeres en implantar la LOMCE, la Llei Wert, una Llei contestada per quasi tots els sectors de la comunitat educativa, i aplaudida només per aquells amb ambició de fer carrera política. Una vegada més , en aquest darrers vint anys, estem assistint a contemplar un Govern clarament autonòmic, fidel a un partit i no al poble.

El 3 de setembre va començar el curs als centres de la nostra ciutat, i pensem que si el govern d'Alberto Fabra decidia tirar endavant una Llei, i donava el pas anticipant-se a altres territoris, seria perquè ho tindria tot perfectament preparat. No ha estat així, i un exemple lamentable ho tenim en el IES “ Joan Coromines”, on des del mateix dia de començament del curs, grups d' alumnes de 1r ESO no tenen professor/a de Matemàtiques. Per això es vol implantar la Llei WERT? Per a no posar professors a les aules? Als membres de l'equip de govern de Benicarló i a la Consellera encarregada de l'àrea d'Educació, els hauria de caure la cara de vergonya: 1 mes i mig sense professor. Fins quan?
 
I finalment, quan l'IES  “Joan Coromines” deixarà de ser la vergonya, des de fa molts d'anys, de les comarques del Nord pel que fa a barreres arquitectòniques ? Són greuges  i més greuges cap al nostre poble.

ERPV Benicarló


 
next