Diari La Veu del País Valencià
EUPV Alzira – Falta de respecte de l’alcaldessa
EU-Alzira considera una falta de respecte l’actitud de la sra Alcaldessa negant-se a respondre a la nostra formació
EU-Alzira no va poder formular els seus precs i preguntes en l’últim ple, en ser interromputs per la sra Alcaldessa, en un acte insòlit de negar la paraula a representants de la ciutadania i pel qual vam protestar.

Des d’EU li vàrem traslladar per escrit les qüestions que plantejàvem dins els pocs mecanismes de control públic de l’equip de govern que tenim. El portaveu municipal, Ivan Martínez va inquirir la sra Alcaldessa que, en la nefasta nova llei de règim local aprovada pel govern del sr Rajoy, els ajuntaments deixen de tindre com a competència pròpia la defensa dels drets del consumidor, i fins i tot no apareix com una de les competències que la Generalitat Valenciana pot delegar.

Recordàvem que l’Ajuntament d’Alzira compta des de fa molts anys amb una Oficina d’Atenció al Consumidor, que serveix com a un punt d’informació imprescindible dels drets dels consumidors front als abusos de grans companyies, així com és un servei necessari de mediació i per tant de defensa les garanties per a la ciutadania.

Per tant, el que li preguntàvem des d’EU és quines gestions ha fet com a Alcaldessa, i com a Presidenta de la Federació de Municipis i Províncies de València, per a salvaguardar aquest servei de proximitat, aquesta competència que era pròpia.

La resposta de la sra Alcaldessa, per escrit, ha sigut que ens adrecem a un altre alcalde, l’alcalde de Bunyol (EUPV), per a què ens responga ell. Considerem que ens trobem davant una altra mostra de menyspreu cap a l’oposició, cap als votants d’EU i al conjunt de la ciutadania, que amb la seua dedicació exclusiva, el càrrec d’alcaldessa i tota la resta de nomenaments que obstenta es negue a respondre o donar compte de les seues actuacions.

Per a Ivan Martínez, regidor d’EUPV-Alzira: “exigim a la sra Bastidas que responga, que done explicacions sobre una competència de la qual és la principal titular i que tracte, a l’igual que fem nosaltres, amb tot el respecte a la resta de membres de la corporació. En definitiva, que es com porte com el que és, alcaldessa”.

Des d’EU, a més a més, denunciem que de les 21 instàncies i qüestions que hem enregistrat en el que portem d’any, a més de les plantejades en els organismes municipals, tan sols se’ns ha respost per aquest equip de govern i per la sra Alcaldessa a quatre. Denunciem que aquest govern és de totes i tots i no pot continuar actuant amb aquest menyspreu i prepotència cap a la resta de representants.

Comparteix

Icona de pantalla completa