Diari La Veu del País Valencià
Més d’un centenar de veïns de la localitat han sigut premiats per reciclar Llíria
Ampliat el termini per a arreplegar els vals-descompte en els comerços de Llíria fins a finals de gener

El Consorci València Interior, encarregat del tractament de residus, ha ampliat el termini d’arreplega dels vals- descompte del més d’un centenar de veïns de Llíria, premiats per reciclar en l’ecoparc, fins al 31 de gener.

Els vals, que van de 5 a 50 euros i que es poden emprar en els comerços del municipi adherits a la Federació de Comerciants, s’obtenen en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, l’horari d’atenció de la qual és de 8.00 a 19.00 hores, de dilluns a divendres, i de 10.00 a 13.00 hores, els dissabtes.

Serà necessari presentar la targeta de ‘Mi Compte Ambiental’, que els usuaris de l’ecoparc utilitzen cada vegada que porten allí els seus residus, per a arreplegar els vals-descompte.

Amb esta iniciativa del Consorci València Interior en companyia de l’Ajuntament de Llíria, els veïns de la localitat que reciclen reben punts per ajudar al Medi Ambient. La regidora d’Urbanisme, Urbanitzacions i Medi Ambient, Remedios Mazzolari, ha indicat que gràcies a estos vals “se afavorix el reciclatge i s’ajuda a l’economia local, fomentant les compres en el municipi. Els veïns recuperen, a més, fins a un 50% de la taxa de reciclatge gràcies al seu compromís amb el Mig Ambiente”.

Ajuntament Llíria

Comparteix

Icona de pantalla completa