Diari La Veu del País Valencià
La Biblioteca Municipal de Tavernes amplia l’horari en període d’exàmens universitaris
La Regidoria d’Educació i Cultura amplia l’horari habitual de la Biblioteca Pública Municipal per a facilitar la preparació dels exàmens als estudiants de la localitat.

La Biblioteca Pública Municipal de Tavernes de la Valldigna amplia el seu horari de forma especial per a facilitar la preparació dels exàmens als estudiants de la localitat. El període d’horari especial comprén del dilluns 13 de gener fins al divendres 31 de gener.

La regidora de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Pilar Altur, ha manifestat que “amb l’horari especial d’obertura de la nostra Biblioteca Pública Municipal, un any més facilitem als nostres estudiants un espai adequat perquè preparen els exàmens”.

L’horari especial d’obertura de la biblioteca en eixe període serà, de dilluns a divendres, ininterrompudament de 10 del matí a 10 de la nit. L’horari de dissabte serà de 10 a 13 hores de matí i de 15 a 21 hores de vesprada. Durant el període extraordinari de preparació dels exàmens, el lloc d’estudi serà la planta baixa de la biblioteca de dilluns a dissabte.

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

Comparteix

Icona de pantalla completa