Diari La Veu del País Valencià
NNGG diu que els seus valors són la llibertat, la tolerància i la democràcia

EFE / València.

El president de Noves Generacions (NNGG) del PP de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Caballero, ha assegurat hui que els valors de Noves Generacions són “la llibertat, la tolerància i la democràcia. Qualsevol cosa fora d’açò no té cabuda”.

Juan Carlos Caballero ha publicat aquesta declaració en el seu compte de Twitter, després de l’aparició en els últims dies de diverses fotos de joves del PP realitzant salutacions feixistes o al costat d’una bandera franquista.

A més, Caballero ha retuitejat comunicats de Noves Generacions en els quals es destaca que es tracta de “actituds aïllades que en cap moment representen els valors de NNGG”.

Un altre missatge retuitejat per Caballero, assenyala que no es pot “atacar tota una organització de més de 7.000 persones per un fet aïllat del qual ja s’han demanat disculpes i condemna”.

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximó Puig, va lamentar ahir en un comunicat que la dreta espanyola i valenciana “es prenga de broma” els “actes profeixistes” de NNGG i no actue com la canceller alemanya Ángela Merkel contra les actituds ultres.

Comparteix

Icona de pantalla completa