Diari La Veu del País Valencià
Ontinyent – El Consell Local de Joventut emetrà el Carnet Jove
El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent amplia els seus serveis i emetrà el Carnet Jove de l’IVAJ

Els i les joves d’Ontinyent es podran traure el Carnet Jove a la seu del Consell Local de la Joventut (CLJO). Així serà després que la Generalitat Valenciana ha aprovat el conveni de col·laboració signat entre l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), dependent de la Conselleria de Benestar Social, i l’Ajuntament d’Ontinyent, document que estableix les condicions de col·laboració entre ambdues administracions per a l’emissió del Carnet Jove de l’ IVAJ a través del CLJO.

El Regidor de Joventut, Pepe Pla, ha destacat que “els joves d’Ontinyent es van a poder beneficiar de tots els avantatges d’aquest carnet que té validesa a tot Espanya i en més de 40 països europeus, i que permet obtenir descomptes de tot tipus per a tota mena d’activitats i ofertes”. D’aquesta manera, els titulars del Carnet Jove es poden beneficiar de descomptes a comerços, autoescoles, perruqueries, botigues, activitats culturals i esportives, transport urbà i interurbà, ofertes especials de viatges o allotjaments per a viatges i activitats.

D’aquesta manera, el CLJO ofereix un nou avantatge als joves de la ciutat, que compten en aquestes instal·lacions amb serveis com els d’assessorament legal gratuït, assessorament d’estudis, psicosexual i d’informació juvenil a les seues instal·lacions al nº 13 del Carrer Jaume I el Conqueridor.

Ajuntament d’Ontinyent

Comparteix

Icona de pantalla completa