Xàtiva - Encontre amb comerciants

14 octubre 2014 01:00h
Xàtiva
EU ORGANITZA UN ENCONTRE AMB COMERCIANTS, HOSTALERS I EMPRESARIAT DE LA CIUTAT

“Una ciutat viva i dinàmica reclama un comerç fort i amb el recolzament necessari”

El proper dijous 16 d’octubre a les 20:00 tindrà lloc a la Casa de Cultura l’encontre on es tractarà un tema molt preocupant: la promoció econòmica de Xàtiva.

Esquerra Unida encetà el mes passat el procés participatiu #PensarElDemà amb l’objectiu de propiciar un contacte directe amb els diferents sectors socials i econòmics de Xàtiva.

En aquesta ocasió, és el torn de parlar sobre el comerç, la indústria… per conèixer els problemes, preocupacions i les idees que té la ciutadania i els propis protagonistes al voltant d’aquesta qüestió.

Des d’EU s’ha volgut assenyalar que "el sector comercial i hostaler local ha de tenir un pes molt important en la dinamització de l'economia local perquè al mateix temps és un senyal distintiu de Xàtiva". La solució que es proposa des d’Esquerra Unida passa per "fomentar l’elaboració i aplicació de plans de dinamització dels eixos comercials lligats a la nova proposta de ciutat que volem construir entre tots i totes. Una ciutat viva i dinámica necessita un comerç fort i amb el recolzament necessari”

Per tot això des de la formació d’esquerres es vol obrir el debat sobre "la necessitat d'elaborar plans de suport a la recuperació, rehabilitació i dinamització del comerç i l’hostaleria en el nucli urbà; la potenciació de l'ús de les noves tecnologies; i el desenvolupament d’inversions en programes per la promoció econòmica, incentivant els processos de modernització i facilitant la formació continuada"

EUPV Xàtiva


 
next