Diari La Veu del País Valencià
Els Poblets ha de tenir escoleta infantil
Esquerra Unida exigeix a l’Ajuntament que destine l’antiga escola de Mirarrosa a crear una escoleta infantil municipal.

La formació d’esquerres demana que per al proper curs, Els Poblets tinga escoleta infantil assequible per a les famílies del municipi que tenen xiquets menors de 3 anys, i evitar que vagen a pobles del voltant i després no tornen a estudiar al seu poble.

La setmana passada ens vam assabentar per la premsa digital que la Diputació anava a destinar vora 90.000 euros per a rehabilitar l’antiga escola de Mirarrosa, amb la finalitat, segons el consistori de tenir una sala multiusos al poble.

Des d’Esquerra Unida, creguem i exigim que aquest edifici es idoni per a crear una escoleta infantil per a menors de 3 anys, ja que actualment el poble no disposa d’aquest tipus de servei bàsic.

Actualment els nostres menuts, en cas de que els pares i mares els vulguen portar a alguna escoleta han d’anar a El Verger, Ondara o Dénia, que si disposen d’aquest servei tan essencial.

Per tant, demanem a l’Ajuntament que reconsidere la seua postura de crear un nou edifici “polivalent” que ja hi han al poble i no es gasten a sovint, i el destine per a fer una escoleta municipal assequible a tothom. D’aquesta manera, crearíem més ocupació al poble, i a més a més evitaríem que els nostres menuts, al haver anat a una escoleta de fora d’Els Poblets, al començar primària se’n anaren del municipi, amb la reducció d’alumnes que això suposa per a l’actual CEIP Ausiàs March.

EUPV Ondara

Comparteix

Icona de pantalla completa