Diari La Veu del País Valencià
Joan Isaac presenta Piano, Piano… a Almussafes
El Centre Cultural d’Almussafes acollirà, a les 22.30 h. de matí divendres, un concert en format intimista del cantautor Joan Isaac. Coincidint amb el 40 aniversari del seu debut artístic, presentarà les cançons del seu nou projecte discogràfic, titulat Piano, Piano… Tan sols tres hores abans, el propi cantant assistirà a la presentació del primer estudi publicat sobre la seua trajectòria i obra completa “Joan Isaac. Bandera negra al cor”, de l’escriptor gadità Luis García Gil, que se celebrarà en la sala de conferències del centre.

Vesprada i nit artística íntima i de gran qualitat la que s’espera durant la jornada de matí divendres dia 24 en la localitat d’Almussafes. Joan Isaac, un dels més importants referents de la cançó d’autor en català, visitarà el Centre Cultural, transcorreguda una dècada del seu últim concert en la sala, per a emocionar el públic amb el seu últim treball discogràfic Piano, Piano…, amb el que suma ja quinze a la seua llarga trajectòria en el panorama musical.

El músic i fidel col·laborador Enric Colomer, un dels deu extraordinaris pianistes que, segons el propi cantant “m’han ajudat a vestir les cançons amb les seues millors robes” en el disc, acompanyarà la veu del cantautor en un viatge per vint cançons escrites al llarg de la seua vida, amb les que retrata el temps viscut, que s’iniciarà a partir de les 22.30 h.

“Uns dels senyals d’identitat de la nostra política cultural és la gran aposta que realitzem per la cançó d’autor, especialment de cantants valencians, per la qual cosa no podíem deixar passar l’ocasió d’invitar a Joan Isaac, de qui vam poder disfrutar per primera vegada en el nostre escenari el 17 de gener de l’any 2004, quan ens va presentar el seu disc Joies Robades, un homenatge a cançons escrites per altres autors”, comenta la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell.

Les entrades per al recital es poden adquirir en la web www.reservaentradas.com, en taquilla o per telèfon al 687845350.

La publicació de l’àlbum ha coincidit en el temps amb l’edició, per part Mil·lenni, del primer estudi seriós i rigorós sobre l’obra de Joan Isaac. “Joan Isaac. Bandera negra al cor” és el títol amb què l’escriptor gadità Luis García Gil ha identificat un llibre que recopila tota la trajectòria i obra del cantautor, amb el suport gràfic de Juan Miguel Morales i el pròleg d’un altre gran artista, Joan Manuel Serrat.

A les 19.30 hores, la sala de conferències acollirà l’acte de presentació del volum que, precisament a les 19 hores de hui dijous es dóna a conéixer en la Llibreria 3 i 4 de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa