Assemblea oberta a la ciutadania a Llucena

17 octubre 2014 01:00h
Compromís organitza una assemblea oberta a la ciutadania a Llucena
 
El portaveu comarcal de Compromís a la Plana Alta-l'Alcalatén, Roger Mira, ha explicat que l'assemblea, impulsada pel col·lectiu local de Compromís per Llucena, estarà oberta a tota la ciutadania, i que tindrà lloc aquest dissabte 18 d'octubre, a les 17.30 hores, al Cau de l'Art.
 
Compromís ha organitzat, al municipi de Llucena, una assemblea oberta a la ciutadania per tal d'aportar idees sobre el municipi i plantejar possibilitats de futur. L'assemblea tindrà lloc aquest dissabte 18 d'octubre, al Cau de l'Art, a les 17.30 hores, i estarà oberta a la ciutadania.
 

Segons el portaveu comarcal de Compromís, Roger Mira, “des de Compromís apostem per la participació directa de la ciutadania en l'àmbit públic, per impulsar noves maneres de gestió i de presa de decisions. Ho fem des de les institucions i, també, en els pobles i ciutats, a través del treball dels nostres col·lectius, obrint-nos al conjunt de la societat”.

El representant de Compromís ha apuntat que “amb aquesta assemblea pretenem donar veu a totes les persones de Llucena que tenen inquietuds per millorar el seu entorn, per participar d'un canvi que abasta tots els àmbits”.

Segons Carmen Porcar i Josep Gallén, membres del col·lectiu de Compromís per La Pobla “des de Compromís volem obrir el nostre projecte a tot el poble, i per això el primer acte que organitzem és precisament una assemblea oberta. Volem convidar a tota aquella gent que vulga vindre aquest dissabte 18 a participar, a dir la seua, a fer propostes, crítiques i a implicar-se en aquesta manera de treballar des de la base que representa Compromís”.

Compromís per Castelló

photo
 
next