Diari La Veu del País Valencià
Dues vies rurals del terme municipal d’Almussafes, objecte de millora
El consistori d’Almussafes ha executat, durant la present setmana, les obres de condicionament d’un tram del camí Este, situat en el polígon 4 del terme municipal, així com d’un altre sector del camí Marchaleta.

Concretament, la millora de l’Est s’ha desenrotllat des de l’eixida del Barranco del Brosquil fins al final del terme i del Marchaleta s’han reasfaltat 350 metres a partir de l’encreuament amb el camí conegut com La Marjal.

L’esmentada intervenció urbanística de caràcter menor, la primera de l’any 2014 inclosa en el Pla Municipal de Camins Rurals, ha ascendit a la quantia de 34.000 euros i s’ha sufragat amb fons propis.

Els treballs han inclòs l’agranat i reterraplenat de les zones més deteriorades d’ambdós vies de pas, així com la neteja, desbrossament i compactació dels seus marges. Amb la pavimentació asfàltica dels dos camins s’ha completat l’esmentada actuació urbanística, amb la que l’Ajuntament d’Almussafes ha aconseguit eliminar els nombrosos clots que fins a la data han dificultat el còmode trànsit dels vehicles, principalment agrícoles, que de manera habitual circulen ambdós.

Comparteix

Icona de pantalla completa