Des de Podem Gandia, i davant els comentaris arbitraris per part dalguns mitjans locals, volem comunicar que a la ciutat de Gandia només existeix un Cercle legítim, com en tot el territori espanyol, amb els problemes interns que com en qualsevol organització es puga tindre en un moment determinat i més en els començaments que tots sabem el difícils que poden ser.
No hem d’assumir que el fet de portar posada una samarreta amb el logo de Podemos et faça representant de la totalitat de persones que componen el cercle i també denunciem que alguns mitjans de comunicació afins al Senyor Torró han aprofitat tal vestimenta per desacreditar al cercle de Podemos Gandia la qual cosa resulta molt convenient pel establishment.

També ens solidaritzem amb els companys d’Esquerra Unida, ells eren realment els protagonistes de l’esdeveniment de Tania Sánchez i s’han vist perjudicats per la manipulació dels mitjans afins a la casta.

Respecte a les informacions que s’han publicat en la premsa sobre la possible coalició entre IU i Podemos, ens veiem obligats a aclarir que, fins que no finalitze el nostre procés constituent no ens plantegem cap posicionament en cap corrent polític possible.

Podem Gandia

Comparteix

Icona de pantalla completa