EUPV Castalla aposta per la convergència

17 octubre 2014 01:00h
Esquerra Unida comença a esbossar les línies bàsiques del seu programa municipal i aposta per la convergència
           
L’organització d’esquerres va realitzar una assemblea oberta el passat divendres, on va decidir començar a redactar un esborrany en les línies programàtiques bàsiques de cara a les pròximes eleccions municipals de 2015. Es tracta segons Manuel Sánchez, responsable d’organització, de “redactar unes línies generals per començar a treballar en l’elaboració col·lectiva de polítiques concretes que porten un canvi al nostre poble”.
 
L’assemblea també va decidir apostar per buscar un “punt d’encontre” entre organitzacions polítiques d’esquerres, moviments socials i veïnals, i la ciutadania en general per fer front als pròxims comicis. “No es tracta de buscar una sopa de sigles o pactes de butaques entre formacions polítiques, sinó caminar cap a la unitat popular, cap a espais ciutadans de contrapoder que puguen confluir en una alternativa política i social municipal a les pròximes eleccions. Que la majoria social ens organitzem per guanyar al PP” segons ha explicat Rubén Navas, coordinador local del col·lectiu.
 
La formació política continuarà el seu treball el pròxim 24 d’octubre en altra assemblea oberta per decidir les línies bàsiques del programa i on també concretaran la seua aposta per la confluència.

EUPV Castalla


 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next