Diari La Veu del País Valencià
Exposició pictòrica a Benissa
Exposició “Pintors de l’Associació de Francòfons de la Marina Alta”, en l’Aula de la Mar

La Sala d’Exposicions de l’Aula de la Mar, en La Fustera, acull una exposició pictòrica que ha organitzat l’Associació de Francòfons de la Marina Alta, en col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa. La inauguració va tenir lloc divendres passat, a la qual van assistir l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora de Cultura, Pepa Martí, el regidor de Residents Estrangers, Jorge Ivars i el president de l’Associació de Francòfons de la Marina Alta, André Everaerts, acompanyat dels membres de la directiva i els nou artistes participants.

Es tracta d’un mostra en la qual han participat 9 artistes, on es pot observar obres d’una gran versatilitat en les diferents tècniques utilitzades, en les temàtiques tractades, en els diferents estils treballats i de gran qualitat artística.

La regidora de Cultura, Pepa Martí, ha destacat l’encert en realitzar l’exposició en un enclavament tan privilegiat com és l’Aula de la Mar, la qual cosa a més, permetrà acostar l’art als nombrosos residents estrangers que viuen en la zona costanera.

L’exposició romandrà oberta fins al 28 de febrer, i es podrà visitar de dilluns a divendres de 10 a 14.30 hores i els dissabtes, de 10 a 13.45 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa