Centenars de visitants van acudir a la Fira Medieval de Benissa

Benissa ha acollit aquest cap de setmana a centenars de visitants que s’han acostat al municipi per a gaudir del tradicional Mercat Medieval que s’instal·la amb motiu de la Fira i Porrat de Sant Antoni. Els estrets carrers del casc històric van estar repletes durant els tres dies de visitants que es van acostar a menjar i a comprar en els llocs dels artesans.

També aquest cap de setmana es va celebrar la Fira Ramadera que va estar instal·lada en la Glorieta Dolores Piera i el concurs de “Pella d’Espinacs”, els guanyadors dels quals van ser “Mestresses de casa”, “Amics del Karma” i “Bons Xics”. Com a novetat, es va organitzar una exposició d’Avicultura Autòctona, que va tenir un gran èxit d’assistència.

A més el dissabte a la vesprada va tenir lloc la Trobada de Rondalles en el Taller dIvars. El diumenge es va poder gaudir de l’exposició de vehicles antics i d’època, d’una exhibició d’ocells cantors, un mercadet filatèlic i el tradicional concurs de coloms.

La regidora de Festes, Raquel Soliveres s’ha mostrat satisfeta per la gran participació que han tingut totes les activitats de la Fira i agraeix a tots els col·lectius i associacions la seua gran col·laboració.

Comparteix

Icona de pantalla completa