Diari La Veu del País Valencià
Assemblea ciutadana a Paterna
COMPROMÍS PER PATERNA ANUNCIA MOBILITZACIONS PER A RECLAMAR AL PP LA RENDA GARANTIDA DEL MUNICIPI

La formació va reunir el passat dijous mig centenar de veïns de la Coma en una assemblea ciutadana

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “la desinformació, la inseguretat sobre el cobrament de la renda garantida de ciutadania (RGC) i la indignació de les persones front a una administració que ha malbaratat diners públics i ha desatés els més necessitats és el resum de com es troben els veïns i veïnes de la Coma davant l’administració que governa el PP. Una situació davant la qual anem a plantar-se amb mobilitzacions de tot tipus fins que els que governen complixen amb la ciutadania”.

Compromís per Paterna va celebrar una assemblea veïnal en el barri de la Coma davant mig centenar de persones, va informar sobre l’estat impagaments de conselleria en quant a la RGC en Paterna, “i de les accions que s’han fet des del nostre grup municipal i en les Corts”.

En aquest sentit, “dins de la nostra campanya #RescatemPaterna, des de Compromís anem a promoure reunions amb entitats i associacions per a conéixer les seues reclamacions, a més d’explicar-los quina és la situació actual del pagament de la RGC i les accions futures. Considerem que cal organitzar-se front a la incompetència i la insensibilitat del PP perquè no volem més abussos”.

“Amb les conclussions de l’assemblea enviades al nostre grup en les Corts, entre els afectats per l’impagament de la RGC i Compromís coordinarem un calendari de mobilitzacions, on la primera d’elles serà assistir a la manifestació de demà dissabte en Paterna que convoca la Granja Julia i el Col·lectiu de Joves de la Coma. Precisament alli estaran molts dels afectats per l’impagament de la RGC de la Coma. Parlem que a Paterna hi ha 813 famílies esperant a cobrar-la, de les quals 377 són de la Coma. És a dir, el 44% dels impagats per conselleria de RGC són veïns i veïnes de la Coma”.

A més a més, “i vist que l’Ajuntament no està fent itineraris d’orientació i intervenció social per falta de recursos a causa de les retallades, des de Compromís per Paterna anem a continuar exigint-li que avance el pagament de la RGC i que exigisca a la conselleria que complisca amb la seua obligació. I, ja posats, que augmente la subvenció a Paterna vist que Fabra ha anunciat que va a augmentar en nou milions d’euros el pressupost per a Renda Garantida”, conclou Juanma Ramón.

Compromís per Paterna

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa