Diari La Veu del País Valencià
Concurs cartes d’amor i Concurs Cartells Cartes d’amor a Font d’en Carròs
La Regidoria de Cultura i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs convoquen el VII Concurs de cartes d’amor i el V Concurs de cartells de cartes d’amor.

Es consolida el concurs de cartes d’amor de la Font d’en Carròs en al seua setena edició. Com en anys anteriors, esperem que l’acollida d’este certamen siga igual de positiva.

Al concurs de cartes d’amor poden participar jóvens d’entre 14 a 21 anys, i majors de 21 anys en la categoria especial, mentres que al concurs de cartells de cartes d’amor poden participar els jóvens d’entre 6 i 35 anys.

Hi ha un Primer Premi de Cartes d’Amor dotat amb 100 euros; un Primer Premi de Categoria Especial amb 50 euros; un Premi Local amb 30 euros. A més, l’Ajuntament també oferix un premi de 100 euros per als Centres d’Educació que participen amb un nombre més gran de cartes d’amor escrites per alumnes.

Hi ha un únic premi de 100 euros per al cartell guanyador del concurs.

Els treballs es poden presentar en l’ajuntament (de matí) i en la biblioteca (de vesprada). El termini per a presentar cartes i cartells acaba l’1 de febrer i l’entrega del premi es farà el dia 14 de febrer. Estos dos concursos pretenen aconseguir el foment de l’ús de la llengua valenciana, així com de la imaginació i creativitat de la gent més jove.

Ajuntament Font d’en Carròs

Comparteix

Icona de pantalla completa