Taula rodona reforma PAC a Tavernes

30 gener 2014 01:00h
La quarta sessió del Primer Cicle d’Economia i Territori a Tavernes va debatre la reforma de la política agrària comuna.
 
La quarta de les sessions del Primer Cicle d’Economia i Territori a Tavernes de la Valldigna es va desenvolupar al voltant de l’agricultura i la política agrària comuna, amb el títol “El camp valencià i Europa”.

Les regidories de Foment i d’Agricultura van col·laborar en el desenvolupament de l’acte, en què van participar el regidor de Foment, Josep Llàcer, la regidora d’Agricultura, M. Carmen Canet, José Maria Garcia Álvarez Coque, catedràtic d’Economia de la Universitat Politècnica de València, Josep Grau, representant de la Unió de Llauradors i Ramaders del País Valencià i Juan Salvador Torres, secretari de l’Associació Valenciana d’Agricultors. Pau Pérez, del Cercle Euram de la Safor va moderar la taula rodona.

L’alcalde de Tavernes, diferents regidors de la corporació municipal, veïns i agricultors, van assistir a l’acte, que va debatre sobre la reforma de la PAC (període 2014-2020) i els principals efectes en l’agricultura mediterrània. En acabar el torn d’intervenció dels membres de la taula, es va obrir el debat al públic.

photo
next