Diari La Veu del País Valencià
II Pla d’Ocupació Municipal a Llíria
L’Ajuntament de Llíria contractarà 70 persones gràcies al segon Pla d’Ocupació Municipal.
Les sol·licituds es poden presentar des del 31 de gener al 14 de febrer en el Registre d’Entrada del Consistori.

Un total de 70 persones desocupades de Llíria començaran a treballar a l’abril amb contractes de 3 mesos a mitja jornada gràcies al II Pla d’Ocupació Municipal aprovat este matí en la Junta de Govern.

Des del 31 de gener i fins al 14 de febrer es podran presentar les sol·licituds per al II Pla d’Ocupació a través del Registre d’Entrada Municipal (de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres). Les sol·licituds i els requisits necessaris es poden arreplegar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o en la web municipal www.lliria.es. Per a accedir a l’oferta els sol·licitants han d’estar empadronats a Llíria abans del 31 de desembre de 2013 i han d’estar inscrits en l’Oficina d’Ocupació un mínim de 6 mesos. A més, es primarà les persones que no tinguen cap membre de la unitat familiar treballant.

Els futurs treballadors, 20 més que en Pla d’Ocupació de 2013, cobraran el salari social bàsic i realitzaran diverses tasques en l’Ajuntament. En concret, es requeriran 52 peons d’oficis múltiples, 8 oficials de primera de construcció i 10 auxiliars administratius (2 dels quals discapacitats).

Gràcies al I Pla d’Ocupació 2013, s’han dut a terme millores i reparacions al municipi en tres grups de treball dividits en tasques de neteja, jardineria, obres i pintura.

L’alcalde de Llíria Manuel Izquierdo ha manifestat que amb esta iniciativa pretenem afavorir la incorporació i la inserció social de persones les famílies de les qual no tenen cap ingrés. A més, els treballs milloraran els servicis municipals i beneficiaran la nostra localitat”.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa