Dia de la Pau a Sueca

30 gener 2014 01:00h
Els escolars de Sueca celebren el Dia de la Pau
 
Serà el diumenge 2 de febrer, en el col·legi Cervantes    
 
Diumenge que ve, 2 de febrer, el CEIP Cervantes i l’Associació de Mares i Pares (AMPA) tornaran a celebrar el Dia de la Pau amb una Jornada de Portes Obertes per a tot el municipi, plena d’activitats per als més menuts i els seus acompanyants. En esta edició, la número deu, es tornarà a demostrar la gran implicació dels escolars, familiars i professors, que aconseguirà novament un gran èxit de convocatòria i participació.   
 
La Regidoria d’Educació se suma també, un any més, a esta celebració patrocinant el Concurs de Murals en què participen tots els col·legis de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraquetes. Cada classe, de cada centre escolar, presentarà un mural que optarà a un dels tres premis que s’entregaran per curs el dia 2 de febrer. A més, tots els murals participants es podran contemplar exposats en la planta baixa del centre. Per la seua banda, la Regidoria de Turisme col·laborarà també en una altra de les activitats previstes, el Concurs de Dolços, en el qual participarà tot aquell que ho desitge, ja siguen associacions, pares o altres familiars dels xiquets. Posteriorment, es realitzarà una degustació de tots els dolços presentats.
 
A més, la Jornada comptarà amb concursos i tallers de manualitats, de música, de danses populars i de teatre, en els quals participaran: la Ludoteca Municipal, Almogàvers, La Xala, Muixeranga, Clarió, Dani Miquel, la Protectora d’Animals de Sueca, Pilotaris, la Fundació de la Comunitat Valenciana Santos Andrés, Santiago i Miguel per a persones amb malaltia mental, Almudena Francés, Eugeni Alemany, Colombicultors i el Club Escacs.
next