Diari La Veu del País Valencià
Orihuela – El seu comerç a través d’Internet
Comerç presenta una plataforma que permetrà als comerciants vendre els seus productes a través d’Internet

Un tècnic de l’Associació de Comerç Electrònic d’Alacant visitarà als comerciants perquè puguen inscriure’s

El regidor de Comerç, Manuel Gallud, i representants de l’Associació de Comerç Electrònic d’Alacant van presentar anit la plataforma “Descobreix Oriola” a una trentena de comerciants oriolans. La plataforma disposa d’una aplicació per als sistemes operatius IOS i Android que pot descarregar-se gratis qualsevol usuari per a registrar-se amb el seu correu electrònic. El portal permet saber on se situen els comerços i està dotat de geolocalización, tant del comerç com de l’usuari, per a situar-ho i saber la distància a la qual es troba.

Tots els comerços que s’adherisquen a aquesta eina de venda en línia connectaran la seua cistella de la compra a la plataforma de comerç electrònic Alacant Shopping i estaran integrats en un portal provincial. Alacant Shopping s’encarregarà d’arreplegar i fer-li arribar al client la seua compra en línia, que no té comissions i pot pagar-se amb pay pal, targeta de crèdit o contrarrembolso. Els comerciants rebran l’import de les compres en 24 hores. A més, l’empresa amb la qual l’associació té contractat el transport (Seur) ofereix un segur sense cost addicional per la totalitat de l’import de la compra. Per als interessats a sumar-se a aquesta plataforma en línia, tècnics de l’associació passaran pels comerços oriolans per a informar-los sobre la plataforma i realitzar les inscripcions necessàries. Igualment, els interessats poden dirigir-se a l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial, situada en el viver d’empreses de la Cambra de comerç. Els comerciants hauran de realitzar un curs de gestió del comerç electrònic de 30 hores a l’any el cost del qual és de 420 euros, si bé la Fundació Tripartida retorna l’import a través de la deducció de quotes de la Seguretat Social de treballadors o de l’impost d’autònoms. “Estem esperançats amb aquest projecte i creiem que vaig poder ser una plataforma de llançament del comerç oriolà”, ha dit Gallud.

La possibilitat d’incorporar-se a ‘Descobreix Oriola’ serà gratuïta per a tots els comerços de la ciutat. L’Ajuntament abonarà els 2.400 euros anuals de quota i els 240 euros del manteniment. D’altra banda, la formació obligatòria que ofereix l’associació als comerciants, que té un cost de 420 euros anuals, serà subvencionada íntegrament per la Fundació Tripartida per a la Formació en l’Ocupació.

Ajuntament d’Orihuela

Comparteix

Icona de pantalla completa