Presentació falla Mig Camí a Almussafes

3 febrer 2014 01:00h
La Mig Camí d'Almussafes exalta les seues falleres majors
 
La comissió fallera Mig Camí d'Almussafes va celebrar, el passat cap de setmana, la presentació oficial de les seues màximes representants per al 2014. Maria José Pérez i la xiqueta Vanessa Lucas van compartir l'acte amb les seues respectives Regines, familiars, amics i falles i entitats invitades.
 
La sala d'actes del Centre Cultural va ser l'escenari de sengles actes d'exaltació del quart exercici faller que viu esta jove entitat, constituïda durant l'any 2010. El president de la comissió fallera - la tercera fundada a Almussafes -, Francisco Torralba Mínguez, i el president infantil i fill del propi president, Jaume Torralba, van abrigar les falleres majors en els seus dies grans.
 

Ambdós exaltacions falleres van destacar per la seua originalitat, ja que la presentació de la Fallera Major, Mª José Pérez, va integrar actuacions relacionades amb les quatre estacions de l'any i la de la Fallera Major infantil, Vanessa Lucas, es va desenrotllar en el marc d'un relat inventat per la pròpia comissió.
 
Les dos exaltacions falleres, celebrades durant la nit del dissabte dia 1 i la vesprada del diumenge dia 2, van comptar amb un nombrós públic assistent, entre el qual es trobava l'alcalde, Albert Girona, i la regidora de Cultura i Festes, Esperanza Carbonell, i la presència de comissions falleres convidades.

  
next