Celebració del Trofeu Mediterrani a l’Alcúdia

3 febrer 2014 01:00h
El passat dissabte va tindre lloc al Pavelló Municipal de l’Alcúdia la I Fase a nivell individual del Trofeu Mediterrani de Gimnàstica Rítmica.
 
Es tracta de la primera competició del Trofeu que enceta l’any 2014 i on hi competiren un total de 88 gimnastes provinents de 18 clubs de la Província de València. En aquesta ocasió hi participaren gimnastes del club d’Alaquàs, Bunyol, Coreosport Torrent, Herca, l’Alcúdia, Picassent, Ritmoliva, Suayca, Volantí, Àngels, Xiva, Guadassuar, Itveca Torrent, Moncada, Puçol, Sagunt, Turís-Xest i Xàtiva.
 
La jornada començà a les 9 del matí i es dividí en quatre parts, dues pel matí i dues per la vesprada. Pel matí competiren les gimnastes de les categories de Baby, Mini, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Sènior. Per la vesprada, van tindre lloc les actuacions de la categoria d’Aleví, Prebenjamí i Benjamí.
 
 
Al final del matí i de la vesprada es repartiren les medalles a les gimnastes guanyadores, on en els nivells encara no aprovats per la Federació, com ara el Nivell de Jocs Esportius, el de Federació Bàsic, Mitjà i Avançat, el Nivell Nacional Base i el Nivell Absolut, s’emportaren gran part de les medalles Guadassuar i Bunyol. En els altres nivells el medaller va estar més repartit i quasi tots els clubs s’emportaren medalles. 

next