Diari La Veu del País Valencià
Ajudes a l’activitat comercial en valencià a Tavernes
L’Ajuntament de Tavernes obri una nova convocatòria de les ajudes a l’activitat comercial en valencià

La Regidoria de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, des del Gabinet de Normalització Lingüística, obri novament la possibilitat que els comerciants puguen obtenir les ajudes per l’ús del valencià en l’activitat comercial.
Un any més, l’Ajuntament de Tavernes publica les bases per a demanar les ajudes a l’activitat econòmica en valencià corresponents a 2014, que poden ser sol·licitades per comerços, empreses, serveis, indústries i professionals del terme municipal de Tavernes de la Valldigna.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és de l’1 de febrer al 30 de setembre de 2014, i s’han de presentar en el Registre General de l’Ajuntament. Les ajudes comprenen rètols exteriors i interiors o de vehicles, creació de pàgines web, material d’embalatge, publicitat en cartells, fullets, tríptics, etc, però queda fora de l’ajuda el material publicitari de regal i la publicitat en publicacions i mitjans de comunicació.

El regidor de Promoció Lingüística de l’Ajuntament, Josep Llàcer ha expressat el nostre compromís ferm a promoure l’ús del valencià en l’àmbit comercial. L’Ajuntament de Tavernes treballa per la normalització de la nostra llengua en tots els àmbits. Seguirem donant suport a la normalització en tots els comerços de la ciutat així com en l’activitat que realitzen de retolació, promoció, publicitat i utilització de les noves tecnologies“.

Es concediran ajudes del 50 per cent en retolació i pàgines web noves (amb un màxim de 500 euros) i del 33 per cent per a publicitat i embalatge (amb un màxim de 300 euros). Les sol·licituds s’atendran seguint l’ordre de presentació de la justificació completa fins a esgotar la quantitat consignada en la partida, en este cas 6.000 euros. Només pot concedir-se una ajuda per beneficiari i any, i per cobrar-la hauran d’haver justificat la realització de l’activitat.

L’Ajuntament fa dos pagaments: un primer per a les sol·licituds justificades fins al 30 de juny i un altre per a les justificades fins al 31 d’octubre. Les llistes dels beneficiaris s’exposen en el tauler d’anuncis de la corporació durant quinze dies comptadors a partir de l’endemà de la resolució, de manera que no es fa notificació individualitzada als beneficiaris.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa