Jóvens d'Almussafes compartiran la seua afició per l'esquí

7 febrer 2014 01:00h
Jóvens d'Almussafes compartiran la seua afició per esquí en les pistes d'Arinsal
 
La Regidoria de Joventut del consistori d'Almussafes es prepara per a donar la benvinguda a la Campanya d'Esquí 2014, emmarcada en el programa d'oci específic hivernal que cada any s'oferta al col·lectiu de jóvens. En esta ocasió, l'ajuntament ha convocat una eixida a la neu per a tots aquells amants de l'esport blanc que vulguen passar tot un cap de setmana de diversió.
 
Des de demà divendres dia 7 i fins a diumenge que ve dia 9, un grup de 19 veïns i veïnes d'Almussafes disfrutaran de la seua passió per l'esquí en l'estació andorrana d'Arinsal, emplaçada en la parròquia de La Massana.
 
Els esquiadors compartiran la seua passió per l'esport blanc junt amb altres 29 excursionistes, inscrits en les localitats valencianes de Xirivella, Torrent, Sedaví, Quart de Poblet, Picassent, Moncada, Mislata i Paterna, poblacions integrades en la Xarxa Joves.Net, de la que també forma part el consistori d'Almussafes.
 


 
Els participants en l'excursió han abonat un preu de 158 euros per a prendre part en l'esmentada activitat de temps lliure, en la que podran optar per la pràctica de l'esquí, en les modalitats d'alpí i de snowboard, abonant 28 euros pel lloguer del material.
 
Igual que en l'edició 2013 de la Campanya d'Esquí, els excursionistes s'allotjaran en l'Hotel Crest de tres estreles, ubicat a peu de pistes en el tranquil poble d'Arinsal, que encara manté l'encant que oferixen les xicotetes viles de muntanya.

  
next