Diari La Veu del País Valencià
Arribada de residus a la planta d’Elx
Mollà: ‘Alonso porta un any ocultant la informació sobre l’arribada de residus a la planta d’Elx’

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “l’alcaldessa, Mercedes Alonso, porta més d’un any ocultant informació sobre l’arribada de residus de la Vega Baja a la planta de tractament d’Elx, un assumpte sobre el que s’ha negat a donar explicacions a la ciutadania”.

Mollà ha recordat que “ja fa més d’un any que des de Compromís venim reclamant a l’equip de govern informació sobre este assumpte, sense que cap dels seus membres s’haja molestat en indicar-nos els termes dels contractes que s’haurien establert amb diferents municipis de la Vega Baja”.

“Una vegada la Diputació d’Alacant, de la que Alonso és vicepresidenta, va aprovar que els municipis de la Vega Baja podien enviar els seus residus a les plantes de la província, entre elles la d’Elx, reclamàrem esta informació que entenem que és bàsica per saber com afecta al funcionament normal de la planta i a l’entorn natural”, ha destacat.

Per tant, Mireia Mollà ha instat a Mercedes Alonso “a complir amb la seua obligació d’informar als ciutadans i ciutadanes de les decisions que pren l’equip de govern i aclarir quins municipis porten els seus residus a Elx i en quines condicions”.

Compromís per Alacant

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa